L&S GLASSERVICE

Dubbel glas,
HR++ glas
en triple glas

Geld besparen?

Bezuinigen met glas

Wil jij ook maandelijks minder betalen voor je energierekening? En wil je dat de warmte in de woning langer blijft hangen? Dan kies je natuurlijk voor een van onze isolerende glassoorten van hoge kwaliteit!

Het verduurzamen van je woning doormiddel van glas neemt veel voordelen met zich mee. Naast dat je een gezonder en comfortabeler leefklimaat creëert in huis, is je woning ook direct beter geïsoleerd tegen o.a. kou en geluid.

Om je woning beter te isoleren kun je kiezen uit de volgende soorten glas:

 • Dubbel glas
  Zoals de naam al zegt bestaat deze soort uit een dubbele laag glas. Hierdoor isoleert je woning beter ten opzichte van enkel glas.

 • HR++
  Deze soort glas bestaat uit een dubbel glas laag met een speciale coating en een isolerend gas tussen de lagen, waardoor er nog beter wordt geïsoleerd.

  > Lees meer

 • Triple glas
  De absolute topper onder het glas! Deze soort bestaat uit 3 lagen glas met een speciale coating en een isolerend gas tussen de lagen voor een ultieme isolatie van je woning.

030 212 0472

Subsidies

Ook onze overheid stimuleert het verduurzamen van jouw woning. Om deze reden zijn er allerlei speciale kortingen en subsidies in het leven geroepen om het plaatsen van isolerend materiaal te stimuleren. Deze subsidies zijn er zowel op landelijk als op gemeente niveau. Bekijk daarom voor meer informatie op de website van de overheid. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

 

L&S Glasservice

CONTACT&
Gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag direct advies aan een van onze specialisten.

Contactgegevens