L&S GLASSERVICE

HR++ GLAS

WAT IS HR++?

HR++glas is op dit moment een van de populairste glassoorten. Een belangrijk voordeel van HR++ glas is de hoge isolatiewaarde, waardoor een enorme daling van uw stookkosten snel zichtbaar is.

HR++ Glas is een isolerende glassoort bestaande uit 2 glaslagen die doormiddel van een afstandhouder aan de rand van het glas uit elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn middels een speciale kit afgesloten zodat er een gesloten eenheid ontstaat. Anders dan bij Dubbelglas wordt de tussenruimte niet opgevuld met lucht, maar met edelgas. Daarnaast wordt er een isolerende coating aangebracht waardoor het nog beter isoleert. 

 

Voordelen

Het aanbrengen van HR++ glas is een hele slimme investering dat zich gegarandeerd terugbetaald in lagere vaste lasten en wooncomfort.

1. Verhoging van wooncomfort
Door het plaatsen van HR++ glas heeft u geen last meer van kou bij de ramen en is er minder tocht in de kamers. Een betere gereguleerde luchtcirculatie zorgt ervoor dat u minder of zelfs helemaal geen last meer heeft van condens op de ramen. HR++ glas heeft daarbij ook een geluiddempende werking en in de zomer zorgt het ervoor dat de kamers koeler zullen zijn.

 2. Minder stookkosten
HR++ glas zorgt ervoor dat uw woning minder snel warmte zal verliezen. Dit resulteert uiteindelijk dus in minder stookkosten. Een gemiddelde woning die voorzien is van HR++ glas kan zo zo €400,- tot €500,- per jaar besparen.

3. Verhoogde waarde van uw woning
Wanneer u HR++ glas laat plaatsen in het gehele huis zorgt dit voor een beter energielabel. Uiteindelijk zal dit zorgen voor een waardevermeerdering van uw woning. Daarnaast is bewezen dat woningen met een hoger energielabel nog beter worden verkocht.

4. Beter voor het milieu
Doordat er minder energie verbruikt wordt, werkt u direct mee aan een beter milieu. Het verbruik van energie zorgt immers voor CO-2 uitstoot.

5. Inbraakwerend
HR++ glas is ten opzichte van andere glassoorten een stuk sterker en dikker. Hierdoor is HR++ glas voor inbrekers ook minder aantrekkelijk. 

030 212 0472

Extra service

Als u door ons u woning laat voorzien van HR++ glas zal enkele dagen na de oplevering van de woning het glas gereinigd worden. Deze service zal u worden aangeboden door JJ Cleaning.

L&S is hiermee een samenwerkingsverband aangegaan om ook na het plaatsen van het glas u de extra service te bieden. Natuurlijk kunt u altijd zelf een vervolg abonnement en/of een herhaal afspraak maken met JJ Cleaning.

L&S Glasservice

CONTACT&
Gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag direct advies aan een van onze specialisten.

Contactgegevens